lasertoners.se

Jämför butiker och köp lasertoner billigt

Här kan du jämföra butiker som säljer billiga bläckpatroner på nätet. Genom att beställa från någon av nedanstående butiker, så kan du spara mycket pengar på en uppsättning av bläckpatroner till din skrivare. Välj den butik som du vill handla ifrån och beställ bläckpatronerna på nätet, så kommer de bara inom någon dag.

ButikPrisnivåLevFraktOmdömeBeställ
Inkclub lasertonerLågt1-3 dagar49krOmdöme
Läs recension
beställ lasertoner på Inkclub
Nordicink lasertonerLågt1-2 dagar49krOmdöme
Läs recension
beställ lasertoner på Nordicink
Megashop lasertonerLågt1-4 dagar29-89krOmdöme
Läs recension
beställ lasertoner på Megashop
Patroner.se lasertonerLågt1-2 dagar49krOmdöme
Läs recension
beställ lasertoner på Patroner.se
Kontorsgiganten lasertonerHögt1-2 dagar69krOmdöme
Läs recension
beställ lasertoner på Kontorsgiganten

Original bläckpatroner eller ersättningspatroner?

Frågan om att använda original-  eller ersättningsbara bläckpatroner i en skrivare är en stor diskussionsfråga. Låt oss titta lite närmare på skillnaderna

Tillverkarna har mycket att vinna på att sälja sina egna bläckpatroner. Priset för bläckstråleskrivare hålls medvetet låga bara för att locka oss till att köpa dem men det är inte där de tjänar mest pengar – det är bläckpatronerna som de tjänar mest på. Tillverkarna ger tre huvudsakliga skäl för att använda deras äkta bläckpatroner.

1. Bättre fotokvalitet på utskrifter.
Oberoende tester visar att äkta bläckpatroner kan producera bättre bilder även om det kan vara svårt för den genomsnittlige användaren att se en mycket märkbar skillnad. Hur stor skillnaden är beror givetvis på vilka andra billiga bläckpatroner som man jämför med.

2. Garantera tillförlitligheten i skrivaren och förlänga dess livslängd.
Billiga bläckpatroner kan täppa igen skrivarhuvuden, läcka eller orsaka annan skada på skrivmekanismen. Enligt experter är detta mer troligt med patroner som återfyllts än på nya bläckpatroner

3. Ingen garanti.
Om skrivaren är under 2 år gammal och går sönder, så gäller inte alltid garantin om du använt billiga bläckpatroner. Det finns dock vissa ersättningspatroner som är godkända av tillverkaren.

Varför ska man använda billiga bläckpatroner då?

Huvudanledningen är enkel – priset.
Ersättningspatronerna och bläcket i dem är så pass bra idag att varken du eller skrivaren kommer märka någon skillnad. Dessutom är många billiga ersättningspatroner tomma originalpatroner som återfyllts med bläck, så om de tillverkarnas bläckpatroner inte skadar skrivaren, så gör inte dessa det heller. Visst, de riktigt billiga bläckpatronerna har inte lika hög kvalitet på sitt bläck men för alldagligt användande så kommer du inte märka någon som helst skillnad.

  • Varför Lasertoners.se?

    Många laserskrivare förbrukar väldigt mycket färg från en lasertoner och när man väl måste byta så är det inte ovanligt att en uppsättning nya lasertoners kan kosta en hel del pengar. Utbudet av lasertoners och butiker är väldigt stort, därför har vi samlat de bästa och tryggaste butikerna på ett ställe. På Lasertoners.se sparar du pengar!
  • Frågor?

    Kontakta oss om du har frågor eller synpunkter rörande Lasertoners.se. Vi kan dock inte svara på frågor rörande lasertoners, skrivare eller andra tekniska frågor. Vi hänvisar i stället till butikerna som vi rekommenderar. Välkommen att kontakta oss på info(at)lasertoners.se