lasertoners.se

Jämför butiker och köp lasertoner billigt

ButikPrisnivåLevFraktOmdömeBeställ
Inkclub lasertonerLågt1-3 dagar49krOmdöme
beställ lasertoner på Inkclub

Inkclub hemsidaInkClub har funnits ända sedan 2000 och startades av två entreprenörer som ville vara först på nätet med billiga bläckpatroner och lasertoner. Affärsidén var att sälja dessa produkter riktigt billigt på nätet, för att fler skulle välja att handla online än i fysiska butiker. Ända sedan starten har InkClub utvecklats enormt snabbt på alla sätt. Numera är InkClub en av de största butikerna i världen som säljer bläckpatroner och lasertoners. Nu erbjuder de även förbrukningsvaror för e-handlare.

Inkclub omdöme.

Butiken och företaget har ett mycket gott rykte och goda kundomdömen. Vi bedömer att InkClub är en seriös och etablerad aktör som håller god kvalitet, både produkt- och leveransmässigt. Inget negativt att anmärka på. Därför ger vi butiken 5/5 i betyg.

  • Varför Lasertoners.se?

    Många laserskrivare förbrukar väldigt mycket färg från en lasertoner och när man väl måste byta så är det inte ovanligt att en uppsättning nya lasertoners kan kosta en hel del pengar. Utbudet av lasertoners och butiker är väldigt stort, därför har vi samlat de bästa och tryggaste butikerna på ett ställe. På Lasertoners.se sparar du pengar!
  • Frågor?

    Kontakta oss om du har frågor eller synpunkter rörande Lasertoners.se. Vi kan dock inte svara på frågor rörande lasertoners, skrivare eller andra tekniska frågor. Vi hänvisar i stället till butikerna som vi rekommenderar. Välkommen att kontakta oss på info(at)lasertoners.se