lasertoners.se

Jämför butiker och köp lasertoner billigt

ButikPrisnivåLevFraktOmdöme
Inktech lasertonerLägst!1-2 dagar39krOmdöme

Inktech bildInkTech är en ny butik som erbjuder lasertoner och bläckpatroner på nätet. Butiken startade 2012 med en riktig rivstart och redan idag så konkurrerar de med mycket låga priser på sina produkter. Företagets mål är att vara den billigaste butiken på nätet när det gäller färg till skrivare, de uppmanar till och med sina kunder att jämföra priserna med konkurrenter. en av anledningarna till att InkTech kan hålla så låga priser, är för att de säljer ersättningspatroner och toners som är betydligt billigare än original. Detta betyder nödvändigtvis inte att kvaliteten är sämre. Om du har en ny skrivare med garanti, så gäller den trots att du använder ersättningspatroner och toners (information från InkTech). Den stora fördelen med InkTech är just den låga prisnivån.

Inktech omdöme.

Butiken är väldigt ung och har ännu inte någon lång lista med kundomdömen. Eftersom butiken håller mycket låga priser och att de har fördelaktiga villkor, fraktkostnader och kort leveranstid, så ger vi butiken 3/5 i betyg.

  • Varför Lasertoners.se?

    Många laserskrivare förbrukar väldigt mycket färg från en lasertoner och när man väl måste byta så är det inte ovanligt att en uppsättning nya lasertoners kan kosta en hel del pengar. Utbudet av lasertoners och butiker är väldigt stort, därför har vi samlat de bästa och tryggaste butikerna på ett ställe. På Lasertoners.se sparar du pengar!
  • Frågor?

    Kontakta oss om du har frågor eller synpunkter rörande Lasertoners.se. Vi kan dock inte svara på frågor rörande lasertoners, skrivare eller andra tekniska frågor. Vi hänvisar i stället till butikerna som vi rekommenderar. Välkommen att kontakta oss på info(at)lasertoners.se