lasertoners.se

Jämför butiker och köp lasertoner billigt

ButikPrisnivåLevFraktOmdöme
Inky lasertonerLågt1-3 dagar39krOmdöme
Läs recension

Till Inky butik

Inky är en av Sveriges billigaste butiker som säljer lasertoner och bläckpatroner på nätet. Företaget är ett dotterbolag till InkClub som funnits i ett antal år.
Anledningen till de låga priserna är att Inky har möjligheten att hålla mycket höga lagervolymer, låga kostnader och att de bedriver effektiv verksamhet med snabb och smidig distribution.
Inky har inga fysiska butiker, vilket också gör att kostnaden kan hållas nere väldigt mycket. Inkys bläckpatroner och lasertoner håller hög kvalitet och de är förenade med full garanti. Inkys köper in sina bläckpatroner från två av Europas största tillverkare och distributörer. Dessa leverantörer innehar ISO 9001 certifikat.

Inky omdöme.

Vi bedömer att Inky är ett seriöst och bra företag som har en bra och överskådlig butik. Kundomdömen visar dock att det finns ett antal missnöjda kunder. Alla butiker och företag får någon gång en missnöjd kund men pga de negativa omdömen vi hittat, så får Inky 3/5.

  • Varför Lasertoners.se?

    Många laserskrivare förbrukar väldigt mycket färg från en lasertoner och när man väl måste byta så är det inte ovanligt att en uppsättning nya lasertoners kan kosta en hel del pengar. Utbudet av lasertoners och butiker är väldigt stort, därför har vi samlat de bästa och tryggaste butikerna på ett ställe. På Lasertoners.se sparar du pengar!
  • Frågor?

    Kontakta oss om du har frågor eller synpunkter rörande Lasertoners.se. Vi kan dock inte svara på frågor rörande lasertoners, skrivare eller andra tekniska frågor. Vi hänvisar i stället till butikerna som vi rekommenderar. Välkommen att kontakta oss på info(at)lasertoners.se