lasertoners.se

Jämför butiker och köp lasertoner billigt

ButikPrisnivåLevFraktOmdömeBeställ
Kontorsgiganten lasertonerHögt1-2 dagar69krOmdöme
beställ lasertoner på Kontorsgiganten

Kontorsgiganten bildKontorsgiganten har funnits ända sedan 2002, för att bedriva  försäljning av kontorsmaterial, som bläckpatroner och lasertoners, främst till företag. Affärsidén går ut på att vara en snabb och smidig leverantör av förbrukningsmaterial och utrustning till företag. Kontorsgiganten har över 17 000 företagskunder i Sverige och deras prisnivå ligger långt under de flesta andra butiker som erbjuder förbrukningsmaterial till företag, dessutom kan de leverera till i stort sett hela Sverige på bara en arbetsdag. Kontorsgiganten är ett mycket bra alternativ för dig som driver företag och vill ha professionell service.

Omdöme Kontorsgiganten.

Inga konstigheter alls! Kontorsgiganten är en etablerad och trygg partner med mycket gott rykte och positiva kundomdömen. Prismässigt ligger de något högre på bläckpatroner och lasertoners än de vanliga butikerna på nätet men som företagare så kan det vara till stor fördel att handla av dem, då ditt företag får snabb leverans och förstklassig service på B2B nivå.

  • Varför Lasertoners.se?

    Många laserskrivare förbrukar väldigt mycket färg från en lasertoner och när man väl måste byta så är det inte ovanligt att en uppsättning nya lasertoners kan kosta en hel del pengar. Utbudet av lasertoners och butiker är väldigt stort, därför har vi samlat de bästa och tryggaste butikerna på ett ställe. På Lasertoners.se sparar du pengar!
  • Frågor?

    Kontakta oss om du har frågor eller synpunkter rörande Lasertoners.se. Vi kan dock inte svara på frågor rörande lasertoners, skrivare eller andra tekniska frågor. Vi hänvisar i stället till butikerna som vi rekommenderar. Välkommen att kontakta oss på info(at)lasertoners.se