lasertoners.se

Jämför butiker och köp lasertoner billigt

ButikPrisnivåLevFraktOmdömeBeställ
Nordicink lasertonerLågt1-2 dagar49krOmdömebeställ lasertoner på Nordicink

NordicInk hette från början Print It som var ett skolprojekt inom ung företagsamhet och det startades 1998. Affärsidén var så klart att erbjuda ersättningsprodukter till lasertoners och bläckbatroner. Redan ett år efter start så fick företaget pris för Bästa UF företag och produkt i Kronoberg Län, dessutom belönades de med Industriförbundets miljöpris för Ung företagsamhet.
nordicink bild

Idag, många år senare är NordicInk ett av Sveriges största butiker med lasertoner och bläckpatroner till riktigt låga priser. Fördelar med butiken är att de erbjuder mycket snabba leveranser, att de har ett stort sortiment av både original- och ersättningspprodukter. Butiken vann till och med priset som årets e-handlare 2013 av Pricerunner.

NordicInk omdöme

NordicInk har mycket gott omdöme och det visar de tydligt och stolt upp i butiken. Med betyg som 4,9/5 från Pricerunner och 9,59/10 från Prisjakt så kan man känna sig trygg med att handla lasertoners och billiga bläckpatroner på NordicInk. Vår egna bedömning är att NordicInk är ett mycket bra val som vi varmt rekommenderar.

nordicink annons

  • Varför Lasertoners.se?

    Många laserskrivare förbrukar väldigt mycket färg från en lasertoner och när man väl måste byta så är det inte ovanligt att en uppsättning nya lasertoners kan kosta en hel del pengar. Utbudet av lasertoners och butiker är väldigt stort, därför har vi samlat de bästa och tryggaste butikerna på ett ställe. På Lasertoners.se sparar du pengar!
  • Frågor?

    Kontakta oss om du har frågor eller synpunkter rörande Lasertoners.se. Vi kan dock inte svara på frågor rörande lasertoners, skrivare eller andra tekniska frågor. Vi hänvisar i stället till butikerna som vi rekommenderar. Välkommen att kontakta oss på info(at)lasertoners.se