lasertoners.se

Jämför butiker och köp lasertoner billigt

ButikPrisnivåLevFraktOmdömeBeställ
Patroner.se lasertonerLågt1-2 dagar49krOmdöme
beställ lasertoner på Patroner.se

Patroner.se bildPatroner.se är Billiga! Butikens målsättning är att erbjuda riktigt låga priser. Meningen med att handla färg till sin skrivare är att det ska vara bekvämt och tryggt. Men för Patroner.se är det även viktigt med snabba leveranser och god service. Målet är att du som kund ska få dina varor redan dagen efter beställning. Om du vet märket och modellen på din skrivare så kan du söka i butiken och beställa direkt, annars får du hjälp av Patroner.se över telefon. Butiken erbjuder både original färg och ersättnings toners och patroner till de flesta märken och modeller, vilket är en fördel då du kan välja själv beroende på om du uppskattar originalprodukter eller ersättningsfärger som sparar miljön.

Omdöme Patroner.se

Företaget är väldigt transparenta med sina kundomdömen från både Reco, Prisjakt och Pricerunner. Det är heller inte konstigt då de har mycket gott rykte och fina kundomdömen. Vi bedömer att detta Kalmar-baserade e-handelsföretag, lätt är värda 4+ i betyg.

  • Varför Lasertoners.se?

    Många laserskrivare förbrukar väldigt mycket färg från en lasertoner och när man väl måste byta så är det inte ovanligt att en uppsättning nya lasertoners kan kosta en hel del pengar. Utbudet av lasertoners och butiker är väldigt stort, därför har vi samlat de bästa och tryggaste butikerna på ett ställe. På Lasertoners.se sparar du pengar!
  • Frågor?

    Kontakta oss om du har frågor eller synpunkter rörande Lasertoners.se. Vi kan dock inte svara på frågor rörande lasertoners, skrivare eller andra tekniska frågor. Vi hänvisar i stället till butikerna som vi rekommenderar. Välkommen att kontakta oss på info(at)lasertoners.se